Uitleg Update Service

De BeursUpdates.nl Update Service is een (signalen)dienst waarbij ik jou als (beginnend) trader help de AEX, Dax, Nasdaq & S&P500 grafieken te analyseren en op die manier te bepalen waar de in & uitstap momenten liggen, oftewel waar ga je Long en waar Short op de Index.

Doormiddel van elke handelsdag een uitgebreide Voorbeurs Update van de AEX, Dax, Nasdaq & S&P500 te op de site te plaatsen, weet jij voor dat de cashhandel om 9:00 uur van start gaat waar de beste kansen liggen en de mogelijke valkuilen.

Daarnaast hebben we een Whatsapp groep waar ik gedurende de dag Updates in blijf plaatsen zodra er zich een verandering in de koers voordoet. 

Het leren lezen van de grafieken die bestaande uit candlesticks op zich is al een hele kunst. De meeste literatuur zegt  dan ook dat er ongeveer 10.000 uur voor nodig is voordat je de grafieken echt kunt begrijpen en naar mijn inziens is dat geen overdreven uitspraak. Doormiddel van de Updates  met grafieken kun je zelf leren hoe je zo'n grafiek moet lezen en je leer je welke patronen daarin voorkomen. Daarnaast geef ik een paar keer per jaar een cursus waar alles nog eens uitgebreid aan bod komt.

 

Ben je geïnteresseerd, of wil je aanvullende informatie? Vul dan het onderstaande formulier in, of stuur een mail naar info@beursupdates.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Tot snel.

Met vriendelijke groeten, 

Do 

BeursUpdates.nl

 

                     Prijzen 

                     Maand abonnement €32,50 (maandelijks opzegbaar)

                     Kwartaal abonnement €79,50

                     Jaar abonnement €275

 

 

TradeBot

Op 2 januari gaat de TradeBot live, dit Algoritme is ontwikkeld op mijn             handelswijze en geeft aan waar en wanneer je welke positie (Long, of   Short) kunt innemen.

De TradeBot is exclusief beschikbaar voor de leden van BeursUpdates.nl 

 

Veel gestelde vragen & antwoorden 

Welke koersen worden er gebruikt?

Voor het analyseren van de grafieken gebruik de future koersen van IG.com en werk daar met het platform ProRealTime V11.

Kan ik mijn abonnement ten alle tijden opzeggen?

Ja, dat kan. Het abonnement loopt van de 1e tot de 1e. Voor de nieuwe maand begint plaats ik een betaalverzoek in de whatssapp-groep. Uiteraard mag je een bankoverschrijving doen. Let wel dat dit voor de 1e van de maand binnen is.

Mocht je willen stoppen, dan is het fijn dit voor de eerste van de nieuwe maand te laten weten.

Welke abonnementsvormen zijn er?

Er zijn 3 abonnementsvormen mogelijk:

maand abonnement van €32,50

Kwartaal abonnement voor €79,50

Jaar abonnement voor €275,00

Kun je me ook helpen met aandelen, of Crypto's?

Ja, als je lid bent van de Update Service is dat geen probleem. Naast de analyses van de diverse indices en Upddates in de Whatsappgroepen kun je me de gehele dag vragen stellen via de mail, of een prive appje. Deze zal ik proberen binnen 24 uur te antwoorden.